Ansøg om forbrugslån online og få råd til ny computer eller bil

25 november 2017
admin
Ansøg om forbrugslån online og få råd til ny computer eller bil

Vil du gerne ud på en drømmerejse, eller står du og har akut brug for penge til en ny computer, en vaskemaskine eller en bil? Så har du mulighed for at optage et hurtigt forbrugslån online. Hvis du ikke har lyst til at gå i banken, fordi du finder det tidskrævende eller en smule anstrengende at skulle bede din bankrådgiver om et lån til en jordomrejse, så kan du nemt og bekvemt låne online. Der findes en række udbydere af forbrugslån som eksempelvis ExtraCash, D:E:R, Santander, AlfaLån, Hotlån, Robotlån, Kliklån eller L’easy.

Hvor meget kan du låne online?

Flertallet af låneudbydere har et loft på 40.000 – 50.000 kr. Hos ExtraCash.dk kan du dog låne helt op til 75.000 kr. Det kræver blot, at du underskriver din ansøgning med NemID, og så får du svar på 30 sekunder. En god tommelfingerregel er kun at låne det beløb, som du har brug for. Klikker du ind på Flerelaan.dk, kan du nemt sammenligne priserne på de forskellige forbrugslån. Her kan du se, hvad det koster at låne, og hvor lang løbetiden er. Det er altid en god idé at tjekke ÅOP, som betyder Årlige Omkostninger i Procent. Beløbet inkluderer alle renter og gebyrer, som du betaler årligt, når du har et forbrugslån.

Skab overblik over din økonomi med et månedsbudget

Det er en fordel for dig at lave et månedsbudget over alle dine udgifter, før du optager et forbrugslån. Når du har et overblik over din økonomi, så kan du nemt se, hvor meget du har råd til at afdrage hver måned, og hvor stort forbrugslånet skal være. Du skal også beslutte, hvor lang løbetiden skal være. Vil du bruge 1, 2 eller 5 år på at afdrage på dit forbrugslån? Jo længere løbetiden er, jo flere renter skal du betale. På Flerelaan.dk finder du meget mere information om, hvordan du ansøger om forbrugslån online, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, før du beslutter dig for at optage et forbrugslån online.

Flere Nyheder