Få råd til mere med et nemt lån

19 januar 2020
Astrid Pedersen
Få råd til mere med et nemt lån

Januar er altid en hård nyser rent økonomisk. Forsikringen, pensions selskabet og andre abonnements services har en tendens til at ville have deres penge i januar måned. December har jo netop slugt alt, hvad man havde af likvide midler. Julegaver, julemad, og mange andre udgifter falder i december, og derfor er økonomien i årets første måneder som regel utroligt stram.

Dette betyder, at en hver udforudset udgift kommer som et slag i ansigtet på familier, hvor der er kort til kistebunden. Står køleskabet for eksempel af, eller skal bilen på værksted, skal pengene findes et sted. Og så kan det godt være, at man er nødt til at konsultere en bank med henblik på et hurtigt forbrugslån til at dække den nødvendige udgift.

Er et forbrugslån ikke dyrt?

Et forbrugslån behøver ikke at være en dyr affære. Hvis du sørger for at tilpasse dine afdrag på forbrugslånet, således at de passer ind i familiens månedlige budget, vil du også være sikker på at kunne afdrage i det aftalte tempo. Dette betyder, at du slipper for grimme overraskelser i form af ekstra mora renter og gebyrer, som kan få lånets hovedstol til at vokse.

Hos Ikano Bank kan du selv fastsætte dit lånebeløb, og dernæst se dine månedlige udgifter i den smarte og overskuelige låneberegner. Du ser også hvad du kommer til at betale i alt som funktion af størrelsen og hyppigheden på dine afdrag. På den måde kan du selv styre, hvordan dit lån skal se ud.

Lån penge Ikano Bank – hurtigt og nemt

Dertil kommer, at du ikke skal vente længe på at få svar på din låne ansøgning, når du vælger et forbrugslån hos Ikano Bank. Dette er vældig rart, hvis man skal bruge pengene her og nu. Få mere information, og indgiv din ansøgning om lån i dag, på https://ikanobank.dk/laan/ 

Flere Nyheder