Tilføj lidt humor til dit hjem

Tilføj lidt humor til dit hjem

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sjove, skøre og finurlige citater virker forfriskende i boligindretningen, og det kan bringe et smil frem på både dine egne og dine gæsters læber. Balancen i forhold til citater kan dog være svær; det gælder om at finde et citat, der både er sjovt, men som også passer til dig og din personlighed. Ellers falder effekten til jorden, og citatet bliver kikset frem for sjovt.

Sammen med sohu-wallstickers.dk (https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-med-danske-og-engelske-citater-86c1.html) har vi fundet en række humorfyldte citater frem – måske er der én af dem, der passer til dit hjem?

Til det feminine hjem

“I like my money where I can see it… Hanging in my closet”. Et finurligt citat fra Sex and the City, der tilfører lidt kant og personlighed til soveværelset eller dit walk in-closet. Det passer perfekt ind i en feminin og romantisk indretning, og særligt skrifttypen, hvor noget af teksten er fremhævet med fed, giver et dynamisk look.

Til de rene linjer

Garfield er måske ikke den første, du tænker på, når du tænker på citater. Men faktisk har Garfield efterladt et skønt og dejligt citat, som enhver kvinde burde ha’ hængende i sit hjem: “Alle er blot krummer i livets store kiksedåse. Bortset fra mig, jeg er en lækker, lille chokolademarengs”. Skrifttypen er stilren og passer godt ind i et enkelt hjem med rene linjer.

Til den fodboldglade

“Some people believe Football is a matter of life and death – it is much more important than that” sagde Bill Shankley, der var skotsk fodboldspiller og -træner. Det er måske ikke alle og enhver, der har lyst til at have denne wallsticker hængende over sofaen, men har I et drengerum eller måske en bar i kælderen, så er citatet perfekt. Og der vil helt sikkert komme et hav af bifaldende kommentarer fra fodboldkammeraterne, der ikke kan undgå at bemærke, at det er fodbold, der er i centrum; ordet Football er nemlig fremhævet med ekstra stor skrift.