Tre fordele ved, at du dyrker yoga

18 april 2018
Emilie Jacobsen
Tre fordele ved, at du dyrker yoga

Vi ved vist alle sammen godt, at det er sundt at dyrke yoga, men det er ikke os alle sammen, der får os taget sammen til at gøre noget ved det. Hvis du hører til en af dem, der gerne ville få gjort noget mere ved det med at dyrke yoga, kan det være, at du har brug for tre gode grunde til, at yoga er så godt for dig. Det kan være med til at give dig det sidste skub i forhold til at komme i gang. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med joga.dk, der er en kæde af yogastudier, hvor du kan dyrke den sunde motionsform.

1. Alle kan dyrke yoga

Hvis du vil begynde i fitnesscenter, kan du godt føle dig meget ud af trit, hvis du tager med på et af deres hold. Hvis du ikke er i så god form, kan det hurtigt blive klart, at de andre er langt bedre end dig. Det kan virke demotiverende på nogle. Sådan er det ikke med yoga. Der kan alle tage det i deres eget tempo, og alle kan være med.

2. Du bliver mere smidig af yoga

Yoga er med til at gøre dig langt mere smidig, hvilket er en stor fordel for dig, lige meget om du er ung eller gammel. Som ung er det vigtigt at holde sin grundform ved lige, mens det som ældre er vigtigt, at du bliver ved med at styrke dine muskler og knogler, så du kan holde dig sund og rask så længe som muligt.

3. Du bliver mere rolig af at dyrke yoga

Der er rigtig mange mennesker, der lider af stress i dag. Når du dyrker yoga, foregår alt i et roligt tempo. Du kommer ned i gear, og du bliver mere opmærksom på dit åndedræt. Det er egenskaber, som du også kan bruge til at stresse af med, når du ikke dyrker yoga.

Læs mere på https://www.joga.dk/

Flere Nyheder