Bestil tid til klip og farve hos din lokale frisør i Stensballe

09 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du også måttet gå rundt i flere måneder uden at kunne komme til frisør? Så afspejler dit hår nok dette faktum. Rigtig mange af os render i disse dage rundt med spaltede spidser, længder, som er falmet i farven, og grimme – måske endda grå – udgroninger i toppen.

Har du en korthårs frisure lider du måske ekstra og særlig meget idet en sådan kræver jævnlig vedligeholdelse. Og plejer du at få din frisør til at opfriske farven på dit hår vil måneder uden et frisør besøg efterlade dit hår i en særdeles pinagtig forfatning.

Der er intet pænt ved farvet hår som er falmet, og hvis sande natur begynder at vise sig ved rødderne. Derfor er der mange som tyr til hjemmefarvning eller afblegning af håret. Og dette kan på ingen måde anbefales.

Hvorfor kan jeg ikke selv ordne mit hår?

Når du benytter dig af midler til blegning eller farvning af hår, som kan købes i supermarkedet eller nede hos materialisten, løber du faktisk en kæmpe risiko. Du kan afstedkomme alt fra mærkelig farve til decidere ”afsvedning” af håret eller måske ligefrem en allergiske reaktion som efterlader din hovedbund irriteret og fyldt med sår, og som oven i købet kan afstedkomme voldsomt hår tab.

De produkter du kan købe i håndkøb er nemlig overhovedet ikke nær så sikre som dem frisøren anvender. Og derfor bør du vente til frisøren åbner på ny, som han eller hun kan hjælpe dig med at få sat skik på garnet.

Hvor kan jeg gå til frisør i nærheden af Horsens?

Hvis du leder efter en dygtig frisør som kun bruger de bedste produkter kan du, såfremt du er bosat i Horsens eller omegn, med fordel vælge Salon Todbjerg. Du kan læse mere, om Salon Todbjerg, og booke tid online, på salonens hjemmeside https://www.salontodbjerg.dk/ 

Flere Nyheder