Få hjælp til alt omkring din bil på lokalt autoværksted

22 marts 2021
Astrid Pedersen

Leder du efter et autoværksted i Viborg? Så kan du tjekke Steffenauer Auto.

Hvilke ydelser tilbydes hos Steffenauer Auto?

Steffenauer Auto er leveringsdygtig i alle de gængse værksteds tjenester og kan således tilbyde alt fra småreparationer over udbedring af større forsikrings skader til udførelse af grundige service tjek og udskiftning af reservedele, autopærer, bilglas og dæk.

Hos Steffenauer Auto kan du få hjælp til at rette den irriterende Bilka bule ud, lige som Steffenauer Auto gerne forestår reparationer af skader på lakken.

Med en fast service aftale hos Steffenauer Auto får du ydermere adgang til en lang række fordele i form af eksempelvis rabatter på visse service ydelser og reparationer. Du kan tilmed få gratis hjælp til at skifte mellem sommer og vinterdæk samt opbevaring af de dæk som ikke er i brug på værkstedets dæk hotel. Og så får du selvfølgelig tilbudt en låne bil mens din bil er på værksted.

Steffenauer Auto – en del af Din Bilpartner

Steffenauer Auto er en del af den frie og uafhængige værksteds kæde Din Bilpartner. Dette medlemskab er en garanti for det høje service niveau og ditto standarder i forbindelse med alle former for auto service og reparationer. Alle autoværksteder tilknyttet Din Bilpartner arbejder ud fra det der kaldes Den Høje Standard.

Den Høje Standard er en fælles betegnelse som dækker over et omfattende sæt af værdier og forpligtelser, som tilsammen sikrer den solide håndværksmæssige kvalitet på det enkelte værksted. Den Høje Standard omfatter krav til såvel udstyr og anvendte materialer som kvalificerende uddannelse af medarbejderne og den pletfri kundeservice i de enkelte afdelinger.

Du kan således trygt regne med af Steffenauer Auto lægger sig ekstra i selen for at yde den bedste service til dig og din bil hver eneste gang du besøger værkstedet i Viborg. Læs mere om Steffenauer Auto på https://www.steffenauerauto.dk/.

Flere Nyheder