Få hjælp til forholdet med parterapi i København

27 august 2020
Astrid Pedersen

Har du følelsen af at være kørt fast i dit parforhold – og har du en klar fornemmelse af at din partner har det på samme måde? Så kan I med fordel overveje parterapi.

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med parterapi?

Hvis du og din partner vælger at opsøge en parterapeut er det vigtigt at I vælger en erfaren og kompetent fagperson. En parterapeut skal kunne håndtere de temaer og den dynamik som er styrende for jeres parforhold uden at involvere sig eller tage den andens parti. Derfor bør I altid gå efter en etableret parterapeut med den rette uddannelse og erfaring som for eksempel Camilla Wisøfeldt.

Hvem er parterapeut Camilla Wisøfeldt?

Camilla Wisøfeldt er uddannet psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi og arbejder som organisk psykoterapeut.

Camilla Wisøfeldt har valgt at uddanne sig inden for en retning som involverer gestalt terapi og kroppsykoterapi, og trækker på inspiration fra eksistentiel parterapi og udviklings psykologi. Gennem vedvarende træning og egenterapi vedligeholde Camilla Wisøfeldt sit solide grundlag for psykoterapeutisk praksis på en etisk forsvarlig og ansvarsfuld måde.

Camilla Wisøfeldt arbejder i høj grad ved brug af sin egen intuition og fungerer som din lyttende, forstående og nærværende partner uanset om du søger individuel terapi og selvudvikling eller om du kommer med konkrete problemstillinger og temaer.

Med hjælp fra Camilla Wisøfeldt vil du og din partner opleve at I hver især og sammen bliver i stand til at håndtere de før så uoverkommelige problemer i forholdet. I lærer at se jeres forhold fra et andet perspektiv og at sætte ord på de svære følelser. Og I får de rette redskaber til selv at fortsætte det gode arbejde på egen hånd, også efter at terapi forløbet er til ende.

Du kan læse mere om psykoterapeut Camilla Wisøfeldt og om parterapi på hjemmesiden https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/ 

Flere Nyheder