Få hjælp til sportsskader hos din lokale kiropraktor

07 January 2021
Astrid Pedersen
image

Måske forbinder du begrebet kiropraktor med en behandler, som kan hjælpe dig når du har ondt i ryggen eller i nakken. Men vidste du, at en kiropraktor også kan hjælpe med behandling af sportsskader?

Behandling af sportsskader hos kiropraktor

Hvis du har oparbejdet en slidskade, eller er kommet ud for en pludseligt opstået skade, i forbindelse med udøvelse af sport kan du få hjælp hos en kiropraktor.

En skade som er opstået som følge af længere tids forkert anvendelse af kroppen kan have store konsekvenser for hele bevæge apparatet, også selv om den måske kun optræder lokalt. Du kan nemt komme til at udvikle slidgigt eller andre dårligdomme som følge af en sådan skade. Og derfor er det vigtigt at du får den rette hjælp til restitution.

En akut opstået skade som for eksempel en fibersprængning, en forstuvning, eller en skade på et ledbånd eller et ligament kan være nærmest invaliderende vis det ikke får tid til at hele op. I mellemtiden er det vigtigt at du får den rette behandling så at du kan bevare bevægeligheden i leddet og samtidig restituere på så formålstjenlig og aktiv vis som muligt.

Når man har et skadet led eller en ditto muskel kan man have tendens til at trække skævt og kompensere – og derfor er det samtidig vigtigt at diverse skævheder, som opstår i kølvandet på en sportsskade, udbedres. Hos din kiropraktor kan du, foruden justering og massage, få behandling med laser terapi eller dry needling som er en form for akupunktur. Og så kan du du få vejledning angående hjemmetræning så du kan holde dine muskler i form selv om du restituerer.

Find din nærmeste kiropraktor klinik i Vejle

Er du bosiddende i Vejle eller nærmeste omegn kan du med fordel benytte Kiropraktisk Klinik Vejle – læs mere på klinikkens hjemmeside https://www.kiropraktorvejle.dk/ 

More articles