Find en lækker opskrift på en chili con carne

13 april 2021
Silje Hansen

De fleste kender til det at have en travl hverdag med enten sit studie eller arbejde. Har du børn, så har du sikkert mindre tid, fordi de både skal afleveres, hentes samt ordnes en masse praktisk for dem. Derfor kan dagene hurtigt flyve afsted, og man har oftest for lidt tid til at gå og hygge sig om maden. De fleste elsker god mad, men da tiden er knap, så ender man oftest bare med at falde over de samme retter igen og igen.

Mangler du inspiration til en god ret i en travl hverdag, så er en chili con carne et godt valg. Den egner sig både til børn, unge og voksne. Her kan du naturligvis selv bestemme, hvilken retning du ønsker at gå med den i forhold til, hvor stærk og krydret den skal være. Chili con carne er utrolig populært om efteråret eller vinteren, hvor mange gerne vil varme sig over maden.

En lækker opskrift på en velsmagende chili con carne

Som sagt så er en chili con carne en utrolig let ret at lave til trods for at den er utrolig velsmagende. Det er derfor en populær ret i mange danske hjem. Alt hvad du skal bruge for at lave en god og velsmagende chili con carne er løg, hakkede tomater hvide bønner, kidney bønner, tomatpure, en bouillonterning (okse) og nogle varme krydderier samt en frisk chili. Her skal du selvfølgelig smage den til med salt og peber.

En chili con carne kan du enten servere med ris eller kartoffelmos alt efter, hvad du selv har lyst til. Du kan naturligvis toppe den med creme fraiche som gør den mere cremet og lækker.

Hvor kan du finde en simpel og lækker opskrift på en chili con carne?

Hvis du leder efter en lækker opskrift til en velsmagende chili con carne, kan du med fordel besøge dk-kogebogen.dk.

Flere Nyheder