Find inspiration til din overdækkede terrasse på nettet

10 October 2022
Camilla Sørensen

editorial

Elsker du at tilbringe tid udendørs om sommeren, men ønsker ikke at håndtere varmen og luftfugtigheden? Så er en overdækket terrasse måske den perfekte løsning for dig!

På kun-terrasser.dk kan du finde inspiration til din overdækkede terrasse.

Byg selv din terrasse

Hvis du ønsker en overdækket terrasse, behøver du ikke nødvendigvis professionel hjælp. Du kan bygge den selv med de rigtige materialer og instruktioner.

Bliv inspireret til din overdækkede terrasse i dag på kun-terrasser.dk – du finder dem her: https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

Overdækket terrasse

Hvad er fordelene ved en overdækket terrasse?

En overdækket terrasse kan give dig ekstra opholdsrum, som kan bruges hele året rundt, uanset vejret. Den beskytter også dine møbler mod sol og regn, hvilket betyder, at dine havemøbler holder længere

Med en overdækket terrasse kan du nyde udendørslivet uden at skulle bekymre dig om insekter eller dårligt vejr. Og hvis du har planter, vil de også sætte pris på læ for hårdt sollys og regnvejr.

Hvilken træsort skal man vælge til en terrasse i Danmark?

Der findes mange forskellige træsorter, som du kan bruge til en terrasse, men det er ikke alle, der er velegnede til det danske klima. De bedste træsorter til en terrasse i Danmark er lærk, douglasgran og trykimprægneret fyrretræ

Hvis du ønsker en overdækket terrasse, skal du sørge for, at taget er ordentligt ventileret, så temperaturen ikke bliver for varm om sommeren. Du bør også overveje, om du ønsker elektrisk belysning, eller om naturligt lys er nok.

Hvad koster en overdækket terrasse?

Prisen for en overdækket terrasse afhænger af størrelsen og de materialer, du vælger. En lille, enkel terrasse af trykimprægneret fyrretræ er billigere end en stor terrasse af lærketræ med elektrisk belysning.

Du kan få inspiration til overdækket terrasse på kun-terrasser.dk – der kan du også indhente tilbud på din drømmeterrasse, så du kan se nøjagtigt, hvad den kommet til at koste.

More articles