Fiskeri for hele familien

24 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Gennem de seneste år har flere og flere danskere fået øjnene op for de mange fordele der er forbundet med at tilbringe sommeren under hjemlige himmelstrøg.

Er du og din familie blandt de mange, som har besluttet at årets sommerferie skal afholdes i lille Danmark, har du truffet et fornuftigt valg. Den danske sommer er helt fantastisk, hvis man forstår at udnytte dens muligheder.

Vejret er som regel ganske fremragende, og det milde klima gør det muligt at opholde sig udendørs det meste af tiden. Naturen er sikker for både store og små. Og det betyder masser af muligheder for at dyrke sjove og spændende udendørs aktiviteter, så som for eksempel lystfiskeri.

Lystfiskeri – en sjov og hyggelig hobby

Danmark har rigtig meget at byde på når det gælder lystfiskeri. Foruden i tusindvis af kilometer kyst kan indlandet tilbyde et væld af søer, åer og andre vandløb og vådområder som kan bruges i den henseende. Danmark er trods alt en nation med tradition for fiskeri.

fiskeri

Du og din familie vil ikke få svært ved at finde mulighed for at dyrke jeres nye fælles hobby rundt omkring i sommerlandet. Og skulle de mindste ikke være klar til fiskeri fra kysten eller fra en professionel fiskebåd, kan I altid besøge en af de mange put and take søer som ofte hører til feriecentre og campingpladser.

Hvad skal jeg bruge for at komme godt i gang med lystfiskeri?

Hvis I aldrig har fisket før, bør du gå på jagt efter fiskegrej i høj kvalitet. Det betyder såvel en fiskestang til hvert af familiens medlemmer som alt det andet grej, der hører sig til, for eksempel line, lodder, flåd, blink, fluer og selvfølgelig fornuftig beklædning til de lange dage ved søens bred.

Hos Fluer.dk kan du finde alt hvad du skal bruge til lystfiskeri – se hele udvalget på fluer.dk

More articles