Fjern ridser og mærker fra trægulvet med en gulvafslibning

27 september 2021
Silje Hansen

Ridser og mærker er ikke til at undgå at få med årene, hvis du har trægulve i din bolig. Det kan blandt andet komme omkring spisebordet, hvis du ikke har tæppe under bordet. Her kan benene på spisebordsstolene lave mærker hver gang stolene bliver trukket ind og ud. Der kan også være mærker under sofaen. Hvis du har hund eller kat i hjemmet, vil du opleve at de små skrammer vil komme hurtigere, da de bruger neglene når de løber rundt eller leger i hjemmet.

Heldigvis kan du undgå at skulle skifte hele trægulvet, hvis du har træbrædder. Her kan du vælge at få lavet en gulvafslibning. Det er en effektiv behandling, hvor man sliber gulvet med sandpapir så alle mærker og ridser bliver fjernet. Hvis ridserne er dybere end de 2 mm vil det kræve en gulvafhøvling. Dog kan du i langt de fleste tilfælde nøjes med en gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe med at udføre en grundig gulvafslibning?

Når du vil have slebet dit trægulv kan du enten vælge at slibe det hele eller dele af det. Hvis du spørger en gulvmand, vil vedkommende naturligvis anbefale at slibe det hele. Det er selvfølgelig fordi man ellers ville kunne se, hvor du har slebet trægulvet, da der vil være en forskel. Hvis det f.eks. er under et møbel, kan du naturligvis godt bare slibe det i det område. 

Som udgangspunkt kan du enten vælge at slibe dit trægulv selv eller hyre en professionel gulvmand til opgaven. Hvis du vælger at hyre en gulvmand er du sikker på at du får et flot resultat, som du kan nyde i mange år frem.

Derfor skal du vælge gulvkanonen.dk til en gulvafslibning

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge gulvkanonen.dk til en gulvafslibning. De har landets højeste kundetilfredshed og leverer altid et godt håndværk til prisen.

Flere Nyheder