Flyttefirmaer til erhvervsflytning

28 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Flyttefirmaer til erhvervsflytning

Kontoret skal pakkes ned og rykkes til andre lokaler. Forhåbentligt sker dette i en positiv sammenhæng, fordi I som firma måske skal tættere på et større varelager, tilknyttet jer, eller udvide kontorlandskabet med flere ansatte eller som led i en fusionering med et andet firma eller konglomerat.

Men selv en positiv anledning kan give tegn på stress. For hvis dit firma står i den positive situation at skulle vækste, så har du som firmaejer nok rigeligt at tage dig til i perioden med overgangen fra det gamle til det nye sted. Du veksler måske mellem de gamle kontorer og de nye lokaler og holder firmaet flydende i overgangsfasen, så bundlinjen ikke går i stå imens.

Derfor leder du nok efter flyttefirmaer erhverv.

Det er nemlig kun en god idé at få professionelle flyttefolk til at hjælpe dig med flytningen for ikke at sige foretage det hele for dig. Udover, at du kan bruge tiden på at passe firmaet samtidig, så ved flyttefirmaerne også, hvordan man indpakker, transporterer og opbevarer alle forskellige kontorartikler, så du eller dine medarbejdere ikke skal til at give jer i kast med det arbejde og risikere at skabe mere skade end gavn.

Der findes mange forskellige slags flyttefirmaer, der udfører erhvervsflytning, og det kan være svært at sige, hvilke der er de bedste, men vi vil lige slutte denne artikel af med at komme med nogle råd til, hvilke parametre du skal gå efter, når du vil vælge flyttefirma i erhvervssammenhæng.

Sørg for, at der er tale om et flyttefirma med anciennitet. 

Kan de tilbyde god service? Det kan foreksempel være ved at levere flyttekasserne og indpakningsremedierne for dig.

Kan de give dig et uforpligtende – og godt – tilbud, der er baseret på erfaring og brug af korrekt flyttematerialer og flyttefolk?

Ovenstående er nogle gode pejlemærker at gå efter, når du skal vælge flyttefirma til erhvervsflytning.

Flere Nyheder