Hvad kan en massagestol?

18 maj 2021
Astrid Pedersen

En massagestol kan give dig en rigtig lækker og afstressende massage, som får din krop til at slappe af. Faktisk vil du med en halv til en hel time om dagen i din massagestol kunne komme al den stivhed til livs som bygger sig op i løbet af en arbejdsdag.

Med massage i en massagestol skaber du blodomløb i kroppen og får gang i cirkulationen. Alle infiltrationer opløses, og kroppen får en vel fortjent pause så den kan nulstilles og slippe stress og spændinger.

Når du slapper af i en massagestol vil der, ganske som det er tilfældet i forbindelse med rigtig massage, blive udløst signalstoffer så som endorfiner og dopamin i kroppen. Disse stoffer signalerer til det sympatiske nervesystem at det skal tage en slapper og lade kroppen finde sin naturlige balance igen.

På den måde kan du faktisk komme de fysiske stress symptomer til livs og på ganske effektiv vis forebygge udviklingen af kronisk stress. Så en massagestol kan faktisk være en gave til dig som måske er lidt fortravlet på arbejdet og har brug for at koble ud efter fyraften.

Flere fordele ved anvendelse af en massagestol

Når du giver dig selv lov til at tilbringe tid i din massagestol hver dag vil du samtidig opnå et øget velvære i tiden mellem fyraften og sengetid. Det betyder at du kan få en mere afslappet og hyggelig aften med resten af familien. Du har givet slip på dagens stress og jag, og skabt plads til harmoni og glæde.

Der ud over vil du med sikkerhed sove som en baby og vågne frisk og veludhvilet dagen efter. Og så har du de bedste forudsætninger for at få mere velvære og energi i hverdagen.

Hvor kan jeg købe en god massagestol?

Hos IWAO finder du et stort udvalg af lækre massagestole – læs mere på iwao-massagestol.dk.

Flere Nyheder