Hvem skal du bestille mad til konfirmation ved?

26 oktober 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Har du et barn, som skal konfirmeres i den nærmeste fremtid? Så er det sikkert en dag, som hele familien ser frem til. For en konfirmation er en dag, hvor der er plads til ekstra hygge, gode gaver og ikke mindst lækker mad. Derfor kan der også være, at I gerne bestille mad til konfirmationen. Lad os derfor også hjælpe dig lidt på vej ift. et firma, maden kan bestilles ved. 

Mad til konfirmation – sådan vælger du et sted 

Søg efter lokale firmaer der kan levere mad 

En første ting du kan starte med er, at du søger efter lokale firmaer, der tilbyder catering. Når du griber processen på denne måde, får du hurtigt vist de mest relevante firmaer. Du har derfor også større sikkerhed for, at du kan få dine ting leveret, eller at det er nemt for dig at hente maden selv. 

Hvilken mad kan I få til konfirmationen? 

En anden ting du sikkert er meget interesseret i er, hvilken mad der kan leveres. Kig derfor gerne mulighederne igennem på firmaets hjemmeside eller giv dem et kald, så I kan sammensætte den helt perfekte menu til konfirmationen. 

Hvor mange kan der leveres mad til? 

Når du skal bestille mad til konfirmation er det selvfølgelig også relevant, hvor mange der kan leveres mad til. Det er uanset, om I bliver få eller mange samlet på dagen. 

Hvad er kuvertprisen? 

Tit og ofte så spiller kuvertprisen også en del ind for det sted, der vælges. Tag derfor også gerne fat i lidt forskellige firmaer, så du kan indhente tilbud på, hvad mad til konfirmationen vil koste. 

Hvad har tidligere kunder sagt om firmaet? 

En sidste ting du også kan undersøge er, hvad tidligere kunder har udtalt om oplevelsen ved firmaet. Det gælder både ift. maden og til servicen fra start til slut.  

Flere Nyheder