Indlever pakke til forsendelse hos DAO pakkeshop

07 september 2021
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke, er det en god idé at vælge et velrenommeret fragtselskab til formålet. Her kan du med fordel vælge DAO, som igennem mange år har bragt pakker trygt og sikkert rundt i Danmark. Og så hører DAO ikke til blandt de dyreste distributions operatører.

Hvordan sender jeg en pakke med DAO?

Når du skal foretage en forsendelse med DAO skal du finde et DAO indleveringssted eller pakkeshop. Alle DAO forsendelser foregår nemlig via pakkeshops, og ikke gennem posthuset.

For at kunne sende en DAO pakke kræves der et såkaldt pakkelabel. Du bestiller dit DAO pakkelabel via nettet. På Indleveringssted.dk kan du indtaste din pakkes oplysninger – det vil sige mål, vægt og destination – i en formular. Med udgangspunkt i disse data vil pris beregneren præsentere dig for et udvalg af DAO forsendelses løsninger som du kan vælge imellem.

Når du har valgt det produkt som passer dig bedst kan du betale for din forsendelse online. Så får du dit pakkelabel som skal klæbes fast på din pakke. Og så er pakken klar til forsendelse via en DAO pakkeshop.

Hvor finder jeg min nærmeste DAO pakkeshop?

Det er nemt at finde en DAO pakkeshop tæt på din bopæl eller på din arbejdsplads. Du skal blot lede de rigtige steder.

DAO pakkeshops er typisk placeret i supermarkeder, kiosker og dagligvare butikker, eller på tankstationer. Du vil altid kunne finde en DAO pakkeshop i nærheden – og det er langt mere fleksibelt at benytte en DAO pakkeshop end et posthus.

Indleveringsstedernes åbningstider vil nemlig typisk følge supermarkedets eller kioskens hvilket betyder at vinduet for indlevering af pakker til forsendelse er åbent i længere tid. Og så er der langt flere DAO indleveringssteder end der er posthuse i Danmark.

Find din lokale DAO pakkeshop, og print dit pakkelabel via Indleveringssted.dk.

Flere Nyheder