Koteletter i fad er perfekt weekendmad

16 January 2019
Emilie Jacobsen

editorial

De fleste af os vil gerne forkæle os selv med noget ekstra god aftensmad, når weekenden kommer. Det er med til at gøre, at det er muligt at mærke forskel på, om det er hverdag eller weekend. Derfor er det også oplagt, at du køber noget godt kød, og at du bruger lidt ekstra tid på at tilberede det. 

En af de retter, som det helt sikkert er en god ide for dig, at du tager op, er koteletter i fad. Det er en retroret, der er på vej ind igen, og det med rigtig god grund. Det er nemlig en både nem og lækker ret, hvilket gør, at du ikke ender med at bruge hele dagen på at stå og tilberede mad. Samtidig kan du nyde det lækre resultat om aftenen. 

Du kan servere koteletterne med den form for tilbehør, som du foretrækker. Det mest oplagte er dog at servere den med ris, da de kan opsuge den lækre, cremede tomatsovs, som koteletterne ligger i. 

Mangler du en god opskrift på koteletter i fad, bør du selvfølgelig gå ind på nettet. Der kan du finde en lang række forskellige opskrifter. Det er for eksempel på onlinekogebogen dk-kogebogen.dk. Der har de et væld af forskellige opskrifter og dermed også mange på koteletter i fad. 

For med alle retter gælder selvfølgelig, at du har mulighed for at tilberede dem på en lang række forskellige måder. Det er med til at gøre, at du aldrig bliver træt af dem, når du kan blive ved med at variere dem udi det uendelige. 

Når det kommer til koteletter i fad, kan du for eksempel både tilføje bacon og cocktailpølser. Det er to lækre former for kød, der passer rigtig godt til koteletterne og den cremede tomatsovs. Dermed kan du på en nem måde gøre retten lidt ekstra lækker. 

More articles