Sådan får du råd til at installere jordvarme i din bolig og spare penge på sigt

24 November 2022
Kamilla Sonne

editorial

Hvis du drømmer om at etablere jordvarme i din bolig, så kan du med fordel starte på ikanobank.dk.

Det er nemlig på ingen måde billigt at etablere jordvarme, da det kræver en masse arbejde og materialer for at få systemet op at køre. Til gengæld er din nye varme grøn og klimavenlig, plus at du på sigt vil kunne spare gode penge på varmeregningen.

Det er ikke mindst tilfældet lige nu, hvor priserne på fx gas er højere end nogensinde før.

Derfor kan det vise sig at være en investering at tage et lån til jordvarme på ikanobank.dk. På den måde kan du nemlig få den nødvendige kapital til at installere systemet i netop din bolig.

ikano

Hvad koster det at etablere jordvarme?

Jordvarme er et populært grønt alternativ til traditionelle varmekilder som fx olie- og gasfyr. Til gengæld kræver det en grund af en vis størrelse, når jordvarmen skal etableres.

Derfor er det heller ikke alle boliger, der kan få jordvarmeanlæg. Inden du ansøger om et lån på ikanobank.dk, er det derfor vigtigt, at du laver din research og bliver klogere på, om det er en relevant løsning for dig.

Er det tilfældet, skal du regne med 100.000-200.000 kr. til installeringen. Det er de færreste, der har den slags penge stående kontant, og derfor giver det god mening at tage et lån for at finansiere installationen.

Spar penge på sigt ved hjælp af ikanobank.dk

Det kan vise sig at være en god investering at låne penge for at finansiere dit nye system. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du skifter fra fx gas eller olie til en varmepumpe baseret på jordvarme.

Selvom det virker dyrt nu og her, kan det derfor vise sig at være en god investering. Og ved hjælp af låneberegneren på ikanobank.dk, kan du hurtigt få et overblik over, hvad det vil koste at optage og afbetale på dit lån.

More articles