Skal du bruge vejhjælp? Her er tingene du skal vide

30 september 2021
Silje Hansen

Som bilejer har du måske allerede oplevet forskellige udfordringer med din bil. Og måske har du sågar været så uheldig, at du har været havnet et sted med bilen, fordi den ikke kunne køre videre. I situationer som disse kan vejhjælp komme dig til undsætning. 

Når det kommer til vejhjælp, så er der flere ting, du skal vide. De ting kommer vi selvfølgelig også omkring her. 

Disse ting skal du vide om vejhjælp 

Vejhjælp kan være tilgængelige når du har brug for hjælp 

En første ting som skal fremhæves omkring vejhjælp er, at du kan få deres service 24/7. Du vil derfor kunne få hjælp til din bil alle tider på døgnet, og uanset hvilken dag der er tale om. Det kan for mange bilejere give lidt ekstra ro i maven, da der hurtigt kan findes en løsning på, at bilen måske holder i siden af vejen og ikke kan komme videre.

Du kan ofte få vejhjælp i løbet af kort tid 

En anden ting du skal vide omkring vejhjælp er, at de ofte kan assistere dig i løbet af kort tid. Her kan du sætte dine forventninger efter, at nogle firmaer kan være fremme i løbet af en times tid. 

Bliv kørt direkte på værkstedet

Med vejhjælp kan du blive transporteret direkte på et værksted, så du kan få repareret bilen, skiftet dæk m.m. 

Få vejhjælp med og uden abonnement

For at fremhæve et lidt andet aspekt ved vejhjælp, så er der mulighed for både vejhjælp med abonnement og vejhjælp uden abonnement. Hvis du vælger en løsning med abonnement vil du naturligvis ikke skulle betale, når vejhjælp rykker ud for at hjælpe dig. Det vil du dog omvendt skulle, hvis ikke du har et fast abonnement ved dem – der er dog selvfølgelig hjælp at hente, selv ved firmaer du ikke har haft en dialog med før: https://redningdanmark.dk/kontakt/redningsstationer/redningsstation-ringsted/ 

Flere Nyheder