Skal du have malet fliser?

05 oktober 2021
Christina Dueholt

editorial

Et nyt toilet

De fleste mennesker får lavet et badeværelse på et eller andet tidspunkt i livet, det er der ingen tvivl om. Uanset om du har lejlighed eller hus, så kræver det et toilet, og hvis du er ejer af en af delene, er det helt sikkert, at du på et eller andet tidspunkt vil have nyt toilet med nyere teknologi eller nyere fliser, hvortil også rørene ligger indenfor væggen. 

Hvis du har været igennem den helt store tur af nyt badeværelse, ved du, at det kan være en proces, der tager tid. Det kan derudover også være en ting, som de fleste gemmer til varmere tider, da det oftest medfører bad og toilet i en skurvogn udendørs. 

Selvom du kender til kutymen, kan du måske stadigvæk ønske dig en lille forandring ude på toilettet. Her kommer et lille råd, som måske kan give dig den forandring du ønsker uden at skulle ud i et helt nyt toilet projekt: Få hjælp til at male fliser. 

Et nemt alternativ

Male fliser?! tænker du måske. Men ja. Den er god nok. Man kan nemlig vælge at få malet både sine vægfliser på badeværelset, men du kan også vælge dine gulvfliser. Hvis du vælger at få malet dine fliser, er der dog nogle bestemte ting, du skal være opmærksom på.

Med andre ord: Måske du skal lade nogle professionelle om det, da det kan give dig mulighed for at få det gjort ordentligt og også i første omgang. Det er nemlig noget helt bestemt maling, du skal bruge, nemlig en kombination, som sikrer dig, at malingen kan modstå de forskellige former for vand på toilettet. 

Denne form for kombinations maling hedder polyurethan. En slags maling, som både har maling i sig men også en hærdet substans, der garanterer dig et flot resultat. Læs mere om metoden lige her: https://emaljering-af-badekar.dk/male-fliser-maling-af-flisegulv/.

Flere Nyheder