Vælg den rette e væske til din e cigaret

Går du og overvejer at skifte de dyre smøger ud med en praktisk og noget billigere e cigaret? Så skal du huske ved samme lejlighed at skaffe e væske. E væske – eller e juice som det også kaldes – er den væske som fyldes på din e cigaret og som producerer den damp du indånder.

Hvad er der i e væske?

E væske består af ganske få ingredienser, nemlig propylenglykol (PG), vegetabilsk glycerin (VG), vand, aroma stoffer og nikotin. Nogle e væsker fås helt uden nikotin hvor andre fås uden aroma stoffer. Men typisk vil både nikotin – i varierende koncentration – og aroma stoffer, som giver e væsken dens smag og duft, være til stedet i e væske.

Hvordan fungerer e væske?

Du bruger e væske til at fylde på tanken tilhørende din e cigaret. Når du aktiverer din e cigaret vil e væsken blive opvarmet af en forstøver til koge punktet. Ved denne proces vil der blive produceret en aerosol som udgør den damp du inhalerer.

Fordelen ved at vape, som det kaldes når du damper på en e cigaret, er at du ikke får de samme stinkende stoffer ind i din krop som du gør når du ryger en almindelig cigaret. Du slipper for at lugte af røg som klæber til såvel tøjet som håret. Du undgår dårlig ånde og gule tænder. Og du kan endelig komme af med den grimme morgen hoste som plager mange storrygere.

Hvor kan jeg købe e væske i høj kvalitet?

Hvis du leder efter en leverandør af e væske som både er godkendt og holder en høj standard kan du med fordel vælge Go Smoke. Hos Go Smoke finder du e væske med større eller mindre indhold af nikotin samt i et hav af forskellige smags varianter. Se dem alle i den online shop på Gosmoke.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *