Velgørende massage ved uddannet massør

15 januar 2019
Astrid Pedersen
Velgørende massage ved uddannet massør

De fleste mennesker elsker en god massage – og endnu flere burde prøve, hvordan det føles at blive æltet igennem fra top til tå af en dygtig og erfaren massør. I mange lande, især i Østen, er massage en fast del af sundheds rutinen. Massage er godt for krop og sjæl, forebygger stress, og styrker blodcirkulationen i trætte muskler. Derfor er massage ubetinget sundt – og alle vil have glæde af en massage i ny og næ.

Hvad kan massage gøre for mig?

Er du blandt de, som sidder på kontoret dagen lang, oplever du med stor sandsynlighed spændinger og stivhed i ryg, nakke, lænd, skuldre eller arme. Dette kan være meget ubehageligt, grænsende til det yderst smertefulde, og er et sikkert tegn på, at du belaster din krop forkert. Menneskekroppen er ikke skabt til at sidde stille på en kontor stol dagen lang – den er skabt til lang mere varierede bevægelser. At du tilmed sidder bøjet over et tastatur gør ikke sagen bedre.

Her kan en massage virkelig gøre underværker. Ikke alene er det virkelig behageligt at modtage massagen – den varme følelse af hud mod hud trigger kroppen til at udløse endorfiner, kroppens eget lykke-hormon, hvilket gør os afslappede og godt tilpas. Det er også helsebringende for de stive og ømme muskler, hvis opgave det er at understøtte knogler og led. Hvis musklerne forbliver spændte og fyldt med myoser, kan det gå ud over leddene, og du risikerer slidgigt og andre inflammatoriske dårligdomme. En massage i ny og næ kan faktisk rette op på din dårlige kropsholdning, og give kroppen en velfortjent genstart.

Fysiurgisk massage, wellness massage og sportsmassage ved erfaren massør

Hos Kaatsu Massage finder du udelukkende massører, som hver især har en professionel baggrund som enten fysioterapeut eller massør. Du kan kontakte Kaatsu Massage, eller benytte den online booking, på kaatsumassage.dk.

Flere Nyheder