De rette døre kan være prikken over i’et i renoveringen af din bolig

07 July 2021
Emilie Jacobsen

Når du renoverer din bolig, må du endelig ikke glemme dørene. Ved at vælge de rette indvendige døre til den kan du nemlig sætte prikken over i’et på renoveringen. Døre er ikke noget, som vi tænker så meget over – medmindre de ikke fungerer, eller de ikke passer ind stilmæssigt. Når du renoverer din bolig, bør du derfor også tænke over, hvilke døre der vil passe til stilen i den. Det er med til at gøre, at der kommer en større sammenhæng i boligen. 

Et af de steder, hvor du kan finde mange forskellige typer af indvendige døre, er online-doere.dk. Det er en webshop, hvor de udelukkende forhandler døre til brug indvendigt eller udvendigt i boligen. Der kan du altså helt sikkert finde det, som du leder efter. 

Du kan både finde standarddøre og døre, der bliver fremstillet specielt efter de mål, som du indsender. Det giver dig en stor fleksibilitet i forhold til også at kunne få en dør til en lidt mere skævt døråbning. 

Tænk over sammenhængen i din bolig, når du vælger døre

Når du skal vælge en dør, er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du skaber en god sammenhæng mellem de forskellige rum. Der kan være nogle rum, hvor du gerne vil have en dør i mellem, men hvor der samtidig også er meget trafik imellem. Det kan for eksempel være stuen og køkkenet. I det tilfælde kan du overveje at få sat en dobbeltdør op. Den gør det stadig muligt at lukke af, men kan samtidig også åbne mere op mellem de to rum. 

Du skal også tænke over, hvor tyk en dør du vil have, når du vælger en dør. Du kan vælge døre i 35 og 40 mm tykkelse hos online-doere.dk. Ønsker du lydisolerede døre, kan du også få det. I det tilfælde er de dog noget dyrere. 

More articles