Flos Glo Ball – en sand klassiker

21 May 2019
Astrid Pedersen
image

editorial

De utroligt søde og sympatiske lamper fra Flos ikoniske Glo Ball serie passer ind i stort set alle hjem og til alle typer decor. Glo Ball serien har vundet nærmest ikonisk status inden for den store og varierede verden af designer lamper, og er nærmest sindbilledet på en ægte klassiker.

Hvis du mangler en lampe, som kan glide ubesværet ind i din indretning uanset stil og udtryk, kan du med fordel vælge en af lamperne fra Flos Glo Ball serien. Lamperne findes som gulvlamper, væglamper, pendler, loftlamper og bordlamper, og i flere forskellige størrelser.

Skab stemning med den smukke Glo Ball serie fra Flos

Fælles for alle de forskellige varianter af Flos Glo Ball lampen er, at de er udført med stil og charme såvel som med et helt unikt udtryk for øje. Den kendte designer Jasper Morrison står bag det enkle og dog særdeles raffinerede design, som udnytter lyset fra selv de mest anonyme og kedelige lyskilder og skaber et blidt og harmonisk skær.

Med en Flos Glo Ball lampe kan du således lyse dit rum op, uden at lampen bliver alt dominerende eller kaster et for skarpt lys. De små bordlamper kan anvendes hvor som helst, du har en ledig vandret overflade, og de smukke og klassiske loftlamper kan med fordel bruges til at sprede et ensartet lys i din entré. Den store Flos Glo Ball gulvlampe kan oplyse din hyggekrog med et dæmpet og blødt lys, som ikke bliver for opmærksomhedskrævende. Og de smarte pendler kan bruges over spisebordet, hvor de vil oplyse middagen på diskret vis.

Find de lækre lamper fra Flos Glo Ball serien online

I den online shop på andlight.dk finder du samtlige lamper fra Flos Glo Ball serien til nogle af markedets mest favorable priser. Se hele udvalget af Flos Glo Ball lamper på andlight.dk

More articles