Hop på sneakers-bølgen med Vans Old Skool

27 March 2020
Sara Mortensen

editorial

Der er stor sandsynlighed, for at du er faldet over de populære Vans Old Skool i hverdagen, måske du endda har et par selv? Det sjove ved Vans Old Skool, er at de meget var forbeholdt til skater- og surfermiljøet, da de først kom frem. Nu er det pludselig blevet en sko, som rigtig mange bare skal eje mindst et par af. På en eller anden måde, så har Vans formået at nå ud til alle mennesker, uanset miljø. Deres sko er selvfølgelig stadig elsket af skatere, men nu er de bestemt også elsket af mange andre mennesker, som aldrig har stået på et skateboard. Det er på en eller anden måde smukt, at et mærke, som lavede deres første sko tilbage i 1966, stadig den dag i dag, formår at være nyskabende og vinde en plads i manges hjerter – og ikke mindst, er mere end velkommen i den ellers noget omskiftelige modeverden. 

Måske du kender deres klassiske loafers, med de hvide og sorte tern på? Det var i en overgang meget piger og drenge, som befandt sig i punkmiljøet, som elskede den model. Det er ikke tilfældet mere, i dag ser man influencers på Instagram i fine lyserøde silke nederdele og lækre striktrøjer, som har denne loafers model på. Det er både fascinerende og imponerende at Vans har fået en plads, hos så mange mennesker i dag fra så mange forskellige miljøer. Hvis der er en model, som virkelig er eksploderet de seneste år, så er det Vans Old Skool. De er ofte udsolgt overalt, måske du selv har kæmpet med at få fingrene i et par? Der er mange, som virkelig prøver i månedsvis at få fingrene i denne model, fordi det er blevet et par sko, som alle bare MÅ eje. 

Udover en moderigtig sko, så får du også god kvalitet med Vans Old Skool

Som du nok kan fornemme, så er der altså ingen tvivl om at Vans Old Skool, er en populær sko, som rigtig mange unge mennesker gerne vil have fat i. Udover dette faktum, så får man altså også bare en vildt god sko for pengene! Vans Old Skool har en solid og tyk gummisål, som giver en god støtte til foden hele dagen. Derudover er resten af skoen lavet i slidstærkt stof, som kan holde til en hel del – derfor er den også så populær i skaterverdenen. Vans Old Skool er altså en sko, som har en lang levetid, og det må man jo sige er positivt. Det er nemlig ikke altid helt billigt at købe et par gode kvalitets sko, som der ovenikøbet er rigtig stor efterspørgsel på. Derfor er det bare super lækkert at Vans sko faktisk kan holde til en hel del – og jo mere slidte de ser ud, jo bedre er det næsten, fordi det givet et råt og autentisk look til ens outfit. 

Mange gider ikke at følge modens tendenser åbenlyst, andre elsker det og nogle er fuldstændig ligeglade. Uanset hvilken kategori du måtte hører ind under, så er der en god chance, for at du vil blive glad, for et par Vans Old Skool alligevel – hvis ikke du allerede ejer et par selvfølgelig. Man kan bare ikke komme udenom at man får en god sko, som er vildt cool og så er der en fantastisk historie bag, helt tilbage fra 1966, hvilket også er ret cool. Og det skal lige siges at man jo også kan få Vans Old Skool modellen i et hav af forskellige farver i dag, som jo også må siges at være populært – altså at have skrald på farverne. Så hvis du har samlet dig mod til at vælge et par farverige sko, så kan det være du skal tage et kig på de mange farver, som du kan få Vans Old Skool skoene i, i dag.

More articles