Gulvafslibning på Christianshavn; er det dyrt?

06 January 2021
Camilla Skøtt

Er du på udkig efter en gulvafslibning på Christianshavn, og går du og tænker lidt på, hvad sådan noget mon kan koste, så læs med her – vi har ikke det endelige svar, men vi kan give dig et indblik i priserne.

Som med alt andet håndværk varierer priserne for en gulvafslibning på Christianshavn alt efter, hvilken virksomhed du bruger, ligesom det naturligvis også har en betydning, om din opgave er stor eller lille.

Når det er sagt, er der selvfølgelig tommelfingerregler. For eksempel siger man som udgangspunkt, at en gulvafslibning koster omkring 100 kr. per kvadratmeter gulv, der skal slibes, og derudover kommer prisen på efterbehandling.

Tre former for efterbehandling

Der findes selvfølgelig mange forskellige måder, du kan vælge at efterbehandle dit trægulv på, når du er færdig med din gulvafslibning, men det findes tre meget populære teknikker; nemlig lakering, oliering og sæbebehandling.

Hvad der er dyrest, er ikke helt til at sige, så du skal nærmere tage et kig på, hvilke forventninger du har til dit gulv fremadrettet. Skal det være let at holde, skal det være så naturligt som muligt, skal det kunne repareres og skal du kunne klare det fremtidige arbejde selv?

Grundlæggende kan man sige, at en lakering er den stærkeste form for efterbehandling, du kan give dit trægulv, og det er også den mest rengøringsvenlige. Til gengæld er lak også den behandling, der giver det mest unaturlige udseende. Vil du derimod have et naturligt udseende, skal du vælge sæbebehandling, men her får du så et gulv, der kræver meget rengøring og kontinuerlig vedligeholdelse. Går du efter noget derimellem, kan du overveje en oliering.

Uanset hvilken form for overfladebehandling du vælger, kan det være en god idé at få professionel hjælp, så du i sidste ende står med et professionelt resultat, du kan være glad for i mange år.

More articles