Få monteret en varmepumpe i dit hus

28 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du af økonomiske årsager har besluttet dig for at skrotte fyret til ære for en luft/vand varmepumpe har du foretaget det rette valg. Du vil nemlig på den måde over en årrække kunne skære mere end to tredjedele af dine samlede udgifter til opvarmning af familiens hus.

Varmepumpen – det økonomiske og klima venlige valg

Når du skifter fyret ud med en luft til vand varmepumpe sparer du ikke alene store summer på husstandens udgifter til opvarmning af boligen. Du gør også klimaet en kæmpe tjeneste. Det lave energi forbrug udmønter sig nemlig i mindre udledning af co2. Og så har du og din familie automatisk minimeret jeres klima aftryk.

Få hjælp til valg, indkøb og opsætning af varmepumpe

Når du står for at skulle anskaffe husstandens nye varmepumpe er det vigtigt at du foretager det rette valg. Det vil sige at du skal finde en varmepumpe som i kapacitet svarer til det gamle fyr og kan levere en ydelse som svarer til – eller gerne er højere end – den ydelse fyret kunne levere.

image

Det er ikke altid lige let for menigmand selv at skulle bedømme hvilken varmepumpe model som er den bedste. Og da du under alle omstændigheder skal have professionel VVS hjælp til montering af luft til vand varmepumpe er det en god idé at rådføre sig med et VVS firma forud for indkøb af denne.

Du kan for eksempel lade Amalo – et københavnsk baseret VVS firma med speciale inden for luft/vand varmepumper – hjælpe dig. Amalo har mange års erfaring med varmepumper, her under montering og installation af disse. Du kan altid kontakte Amalo for oplysninger vedrørende luft til vand varmepumpe pris inkl montering og installation.

Amalo stiller gerne sin ekspertise til rådighed for dig som er på udkig efter den optimale varmepumpe løsning til din bolig. Få yderligere information, og kontakt Amalo direkte via hjemmesiden Amalo.dk

More articles