Få styr på regnskaber og administration med Excel kurser

Få styr på regnskaber og administration med Excel kurser

Hvis du ønsker at øge hastigheden og effektiviteten, med hvilken opgaver bliver udført i din virksomhed, bør du kigge på dine medarbejderes arbejdsredskaber. Alle medarbejdere vil have en naturlig motivation til at løse deres opgaver til ug med kryds og slange – og helst også optimere tidsforbruget. Hvis dette så ikke er muligt, må det svageste led ligge i for eksempel arbejds redskabernes beskaffenhed, eller måske medarbejdernes kompetencer i forhold til udnyttelse af disse.

Du kan købe nok så hurtige maskiner, og investere i nok så fine, dyre og specialiserede applikationer. Hvis medarbejderne ikke har fået en grundig indførelse i, hvorledes de udnytter mulighederne i disse applikationer til at optimere deres daglige arbejde, vil du ikke opleve en forbedring på dette punkt. Du risikerer tvært imod, at medarbejderne reagerer med frustration over ikke at kunne udføre deres opgaver med den forventede effektivitet.

Forkæl dine medarbejdere med et kursus i Excel

Faktisk er det sjældent nødvendigt at købe nye, dyre applikationer. Langt de fleste afdelinger i en gennemsnitlig virksomhed kan sagtens klare sig med de applikationer, som er en del af standard Microsoft Office for Business pakken. En applikation som for eksempel Microsoft Excel, som følger med i denne pakke, kan anvendes inden for rigtig mange forskellige områder, her under regnskab og finans, forretningsudvikling, grundlæggende og avanceret data behandling samt frembringelse af rapport og grafiske / Visuelle repræsentationer (grafer osv.). Du behøver, med andre ord, ikke flere specialiserede programmer til dette formål. En langt bedre investering er at uddanne medarbejderne, således at de er bedre rustet til at optimere deres udnyttelse af Microsoft Excel.

Hos 4D finder du kurser i Excel til kursister på alle niveauer – fra den absolutte begynder til den super avancerede bruger, som anvender Excel i forbindelse med kompleks data manipulation. Du kan udforske hele udvalget af Excel kurser på https://www.4d.dk/kurser/office/excel