Maler i Birkerød: Dit professionelle malerfirma

Vi er et professionelt malerfirma, med mange års erfaring indenfor branchen. Dette har givet os stor ekspertise inden for vores fag og alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente malere. De har alle stor baggrundsviden omkring alt, hvad der kan have indflydelse for dig som kunde, eksempelvis: Komplementærfarver, lysindfald, materialer brugt til interiøret i dit hjem og meget mere.

Maler i Birkerød: Vi er her for dig 

Ovenstående er bare nogle af grundene til hvorfor det vil være fordelagtigt, at vælge en fagmand til at udføre dit malerarbejde. Ved “gør-det-selv”-opgaver er der mange typiske fejl som kan opstå, når man ikke er rutineret med arbejdet. Dette er ting som ujævn udførelse, plettede overflader, uskarpe linier og maling på steder, som du måske ikke havde tænkt dig at male.

Dette kan i sidste ende komme til at koste dig ekstra, både af din tid og dine penge, hvilket selvfølgelig ikke er ønskværdigt for nogen. 

 

 

Sidder du derhjemme med et “gør-det-selv”-projekt som har taget overhånd? Så er vi her for dig. Vi lægger en ære i at udføre vores arbejde og forlader aldrig en opgave før du er tilfreds. Vores smilende og servicemindede ansatte starter arbejdsprocessen ud, med en dialog omkring dine ønsker og behov. På den måde kan du være helt sikker på, at alt lever op til dine forventninger, når arbejdet er færdigt.

For at give dig en forsikring om at du er i trygge hænder, i samarbejde med os, tilbyder vi dig vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før du har set og godkendt det udførte arbejde. Det er vores højeste prioritet at se dig glad når vi tager afsted, derfor går vi altid på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. 

Har du brug for en maler i Birkerød og ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, på fornyelsen af dit hjem? Vi benytter os ikke af faste priser, men tilpasser tilbuddet til dig, så du ikke risikerer at betale for meget på den opgave du ønsker udført. Du kan med fordel gå ind på vores hjemmeside, hvor du vil finde meget mere information omkring tider, priser, benyttede materialer og meget mere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *