Prøv et lækkert og fantastisk i Nordjylland

18 maj 2021
Tina Høy
image

Elsker du fisk og røget fisk? Og hvad dertil hører af pomfritter, remoulade, solskin, bord/bænke og duften af havet? For mange af os hører sommer og ferie sammen med jævnlige besøg på et røgeri, og det kan kombineres fint med en tur på stranden.

Hvis man skal besøge et røgeri, ønsker man de bedste røgede fisk, man kan få, og derudover friske rejer, sild osv. Det Gamle Røgeri i Hanstholm har ry for at have de bedste røgvarer i Danmark, og det er noget af et niveau, da der er en del røgerier i Danmark og mange små havne med restauranter, der har fisk på menukortet, især om sommeren.

Hyggeligt røgeri med de bedste røgvarer – og takeaway

Hvis du er i Nordjylland eller i nærheden af Hanstholm, bør du besøge Det Gamle Røgeri tæt på Klitmøller. De kan både tilbyde delikatesser fra havet, røgvarer og frisk fisk. De er et lokalt røgeri, men også en fiskeforretning, hvor man kan købe varer med sig. 

  

Hvis du ønsker at spise der, er der placeret masser af bord/bænke uden for røgeriet, og du kan både sidde med tag over hovedet og helt udenfor. Stemningen ved bordene er hyggelig om sommeren, hvor folk nyder rødspætter, pomfritter med remoulade, varmrøget laks, fiskefrikadeller med sodavand eller en kold fadøl.

God frokost med hjem eller fiskeanretning til festen

Du kan købe gode frokoster med hjem i form af hjemmelavede salater, sandwich, eller måske ønsker du at bestille en specialanretning til den store fest? Det er både omlagt som en flot og lækker forret eller som hovedret. 
Priserne er overkommelige og et klassisk, men lækkert stjerneskud koster 150 kr. Hvis du følges med nogen, der påstår, de ikke kan lide fisk, kan de også vælge spareribs eller grillkylling. Men mon ikke indbagte rejer, lune fiskefiletter med kartoffelsalat eller fish ‘n chips kan vække interessen hos enhver. Børnene kan dog vælge kyllingenuggets med pomfritter – de ved ikke, hvad de går glip af!

Flere Nyheder